KIK VAGYUNK MI?

A koktél. Magyarul.

Bogi és Bence – mi alkotjuk a Gyöngyital csapatát. 🍹

Egyszerű emberek vagyunk, akik szeretik a finom italokat és az azokat kísérő ízletes ételeket. Bármikor kaphatók vagyunk egy gin-tonicra és lelkesen olvasunk és beszélünk a koktélokról. Ha szereted a különböző alkoholos keverékeket, akkor már biztos, hogy jó helyen jársz! Iratkozz fel és kövess minket Instagramon, Tiktokon és Facebookon is, és ha tetszik, amit látsz, oszd meg a videóinkat!

Gyere vissza minél többször, gyertek vissza minél többen! 🍸

Amikor kigondoltuk a GYÖNGYITAL projektet, elsősorban videós tartalmakat terveztünk készíteni, mert mi is éreztük az űrt a koktélokról szóló informatív, szórakoztató videók piacán. Az induláshoz nagy inspirációm volt a How to Drink Youtube csatorna, amire büszke vagyok, hogy a kezdetek óta követek.

Mivel két ember munkáját sokszor nehéz összehangolni, így nálunk is kiderült, hogy költözések és a munka miatt nem tudjuk úgy szervezni az időnket, hogy annyit videózzunk, amennyit szeretnénk. Ezért döntöttem úgy, hogy kicsit messzebbről közelítem meg a témát és kiszélesítem a perspektívát.

Ez a blog foglalja össze a következőkben mindazt, amivé szeretném, hogy a GYÖNGYITAL váljon.

Találtok majd itt koktélt és miegymást, szeretném összehozni a gasztronómia kulturális és történelmi aspektusait, a turizmussal való kapcsolódási pontokat, utazni, kóstolni, új dolgokat kipróbálni azért, hogy írjak róluk.

Kövess be minket Instagramon, Facebookon és TikTokon és iratkozz fel a Youtube csatornánkra, vagy találkozzunk egy következő koktélestünkön!

Bogi

Turizmusban szerzett diplomát és kezdetben baristaként a latte art tudását tökéletesítette, majd üzletvezető-helyettesként dolgozott egy budapesti láncnál. A mixer tanfolyam elvégzése után a flair technika elsajátításába is belekezdett. Budapest után most az osztrák bárokban sajátítja el az ottani koktélos ismereteket. Nagy kedvelője a különböző gin fűszereknek és a gyümölcsös koktéloknak.

Bence

Vendéglátásszervező a releváns végzettségem, jelenleg a turizmus mesterdiplomámért dolgozok. Voltam üzletvezető egy budapesti kávéházban, és egyszer szeretnék majd kiülni a saját bisztróm teraszára, de addig is próbálok magamba szívni mindent, ami koktélok és gasztronómia. A Gyöngyital projektben azt szeretem, hogy az információgyűjtéstől kezdve a tartalomgyártáson át, a koktélkészítésig mindent felölel és egyszerre foglalkozhatok mindennel, amit szeretek. A finom rumok, illatos ginek, jó borok és az ezeket kísérő falatok szerelmese vagyok.

gyöngyital-flower-drop-koktél

Kapcsolat

Szeretnél egy különleges alkalmat feldobni pár finom és mutatós koktéllal? Születésnapra, kisebb összejövetelre nem tudod, milyen italokkal készülj? 
Van egy izgalmas gasztro-sztorid, amit másokkal is megosztanál?

 

Írj egy e-mailt, ha bármilyen kérdésed vagy javaslatod van a GYÖNGYITAL kapcsán.